Skip to content

Usein kysytyt kysymykset

Tälle sivulle olemme koonneet useimmin kysyttyjä kysymyksiä Lovenaan liittyen

Mikä Lovena on?

Lovena on kotimainen nettideittialusta, joka on tarkoitettu parisuhdetta etsiville henkilöille. Moni Lovenan käyttäjä etsii siis todellista rakkautta ja unelmoi myös perheestä. 

Palvelumme on vastaisku pinnalliselle ja kertakäyttöiselle deittikulttuurille, jossa päätös tehdään lähes pelkästään kuvan perusteella. Lovena kysyy asiakkaalta profiilinluontivaiheessa kysymyksiä, jotka liittyvät elämäntyyliin ja arvoihin. Tämän perusteella alusta tarjoaa suosituksia (eli matcheja), joiden kanssa kannattaa aloittaa keskustelu ja sopia treffit. Mitä nopeammin olet treffeillä, niin siitä parempi!

Miten Lovena eroaa muista palveluista?

Useimpia nettideittipalveluita (kuten esimerkiksi sitä maailmankuulua T:llä alkavaa) ei ole alun perinkään luotu palvelemaan parisuhdetta etsiviä ihmisiä. Lovena taas on! 

Useimmat palvelut ovat toki toimivia bileseuran tai satunnaisen seuran löytämiseksi. Valitettavasti usein näiden selattavien palveluiden tehtävä on koukuttaa käyttäjä käyttämään palvelua mahdollisimman pitkään, mutta ne eivät tarjoa välttämättä varsinaista ratkaisua käyttäjän ongelmaan. Moni ihminen saattaa roikkua palveluissa vuositolkulla ilman, että kokisi saavansa niistä mitään irti.

Me myös autamme käyttäjiämme luomaan parempia profiileja ja voit edesauttaa parisuhteen löytymistä esimerkiksi erilaisten valmennusten avulla.

Miksi en saa satoja matcheja?

Lovenan algoritmi yhdistää ihmiset arvojen, kiinnostuksen kohteiden ja tulevaisuuden toiveiden perusteella. Me haluamme tarjota asiakkaillemme vain jo lähtökohtaisesti sopivia matcheja. Toki kemiaa on mahdoton ennustaa, mutta todennäköisesti menet treffeille mieluummin sellaisen ihmisen kanssa, jolla on samat arvot ja toiveet kuin sinulla. 

Asiakkaamme ovat pääasiassa 30-45 vuotiaita isoissa kaupungeissa asuvia sinkkuja. Jos olet paljon tätä vanhempi tai nuorempi ja asut pienellä paikkakunnalla, niin emme voi valitettavasti luvata sinulle runsaasti valinnanvaraa. Ilmaisen kokeilun avulla voit kuitenkin tarkistaa ilman riskiä, onko Lovenassa juuri tällä hetkellä sinulle sopivia treffikumppaneita.

Liity mukaan veloituksetta!

Mistä tiedän kun saan uuden suosituksen tai viestin?

Lovena lähettää sinulle ilmoituksen sähköpostiin aina, kun saat joko uuden suosituksen tai uuden viestin. Tulevassa applikaatiossa on myös push-ilmoitukset! 

Miksi minun täytyy sitoutua sääntöihin?

Olemme halunneet luoda palvelun, joka auttaa ihmisiä löytämään parisuhteen, eikä vain tuhlaa heidän aikaa. On kaikkien käyttäjien etu, että palvelussa on vain ihmisiä, joilla on sama agenda. Emme halua Lovenaan ns. ikkunashoppailijoita, joilla ei ole edes tarkoitus tutustua kehenkään.

Moni on myös kokenut muissa palveluissa häirintää tai seksuaalissävytteistä ehdottelua. Tällainen käytös on Lovenassa ehdottomasti kielletty! Suhtaudumme kaikkiin häirintäilmoituksiin erityisellä vakavuudella, koska haluamme tarjota asiakkaille turvallisen ja mukavan ympäristön tutustua uusiin ihmisiin. 

Emme myöskään hyväksy kuvattomia profiileita, tai profiileita, jotka muuten loukkaavat jollain tavalla Lovenan käyttöehtoja. Kuvattomat profiilit poistetaan automaattisesti palvelusta ilman erillistä varoitusta.  

Avoimilla pelisäännöillä asiakkaan on helppo päättää onko Lovena hänelle sopiva palvelu vai ei. 

Paljonko palvelu maksaa?

Kehitämme tällä hetkellä Lovenan mobiiliapplikaatiota joka julkaistaan kesällä! Nykyinen palvelu on veloitukseton. 

Tarvitseeko minulla olla luottokortti, jotta voin käyttää Lovenaa?

Ei tarvitse. Voit syöttää maksukorttikenttään myös tavallisen pankkikortin tiedot. Debit-tunnus löytyy yhdistelmäkortissa kortin takapuolelta. 

Voiko palvelua käyttää, jos ei halua syöttää korttitietoja? Voiko kuukausimaksun maksaa laskulla?

Valitettavasti Lovenaa ei voi käyttää, jos ei halua syöttää pankkikorttitietoja. Laskutus ei valitettavasti ole mahdollista

Minulla on etukoodi. Mihin syötän sen? 

Etukoodi syötetään samassa yhteydessä korttitietojen kanssa.

Minulla on ongelmia Lovenan käytön kanssa. Mistä saan apua?

Jos olet törmännyt ongelmaan tai sinulla on jotain kysyttävää Lovenan käyttöön liittyen, niin voit olla yhteydessä asiakaspalveluumme hello@lovena.fi