Skip to content

Me ollaan Lovenan tiimi!

Katri Gruner

Toimitusjohtaja

Katri saattaa olla sinulle tuttu todennäköisesti muutamasta eri paikasta; joko hänen oman yrityksensä Match by K:n kautta tai sosiaalisesta mediasta, jossa Katri toimii vaikuttajana. Tämä 38-vuotias yrittäjä ja kahden lapsen äiti on toiminut deittibisneksessä jo vuodesta 2018 järjestäen tapahtumia ja valmennuksia sinkuille. Katrilla on yli 15 vuoden kokemus valmennuksesta ja hän kokee ihmisten auttamisen omana kutsumuksenaan. Vapaa-ajalla Katrin tapaa todennäköisesti liikkumasta tai hoitamassa viherkasvejaan, joita koronan myötä on ilmestynyt kotiin vähän liikaakin.

Lauri Kuparinen

Tekninen johtaja

Lauri on Lovenan tekninen osaaja ja hän on se tyyppi, joka tietää mikä on frontend, CMS ja ReactJS! Lauri toimii päivisin web developerina ja iltaisin intohimoisena jalkapallon ja etenkin KTP:n kannattajana. Tiimiin Lauri tuo kymin murteen lisäksi teknisen ymmärryksen ja myös kokemuksen erilaisista nettideittipalveluista. Naiset, älkää vielä kuitenkaan huolestuko! Lauri ON edelleen vapaalla jalalla. Toisin kuin ehkä yleisesti luullaan, on Lauri todellisuudessa juuri se mies, joka puhuu ja pussaa. Laurin unelmana on tavata sanavalmis, maanläheinen, ehkä jopa hieman "nörtti" nainen.

Janika Arola

Myynti & markkinointi

Janika on 28-vuotias myynnin ja ammattilainen Helsingistä. Hän tuo Lovenan tiimiin energiaa, intoa ja lisäksi useamman vuoden kokemuksen myynnin parissa. Janika on käynyt kuluttamassa kenkää myös Suomen ulkopuolella ja reppureissannut mm. Australiassa 1,5 vuoden ajan. Matkustelun lisäksi muut intohimon kohteet liittyvät itsensä kehittämiseen ja etenkin henkiseen hyvinvointiin. Nettideittipalveluiden käyttäjänä Janika on turhautunut nykyisten palveluiden pinnallisuuteen ja loputtoman valikoiman selaamiseen. Yksi hyvä riittäisi!