lovena nega 100px

Tuntuuko sinusta, että deittailu ei ole tuonut sellaisia tuloksia kuin toivoit?

 

 

HubSpot Video

Tuntuuko sinusta, että deittailu ei ole tuonut sellaisia tuloksia kuin toivoit?

Deittaile onnistuneesti -kurssi on nyt saatavilla!

Kurssi on suunniteltu yhdessä ihmissuhteiden asiantuntijoiden kanssa. Kaikki oppimasi asiat tähtäävät siihen, että parannat mahdollisuuksiasi unelmiesi kumppanin löytymiseen. Apunamme olleet asiantuntijat ovat auttaneet kymmeniä tuhansia ihmisiä saamaan elämäänsä itsevarmuutta ja rohkeutta. Kurssin aiheina on mm.
 • Kuinka aloitat ja ylläpidät keskustelua?
 • Kuinka teet houkuttelevan nettideittiprofiilin?
 • Kuinka ehdotat treffejä?

Ehkäpä haasteesi on se, että…

 • Haluaisit kyllä kovasti treffeille, mutta ensin pitäisi löytää joku, jota pyytää ulos.
 • Olet epävarma onko nettideittiprofiilisi houkutteleva ja epäilet, että siinä voisi olla parannettavaa..
 • Haluaisit, että ihmisiin tutustuminen olisi helpompaa ja tekisit heihin vaikutuksen.

Ei haittaa vaikka tuntisit epävarmuutta, koska haasteista on mahdollisuus päästä yli. Uusiin ihmisiin tutustuminen helpottuu, kun olet itsevarma ja helposti lähestyttävä.

Onko tavoitteesi tutustua uusiin ihmisiin toteutunut? 

Ota nyt pieni hetki, sulje silmät ja mieti elämääsi ja viimeistä kolmea vuotta. Mitä tavoitteita olet saavuttanut? Onko yksi tavotteesi ollut parisuhteen löytyminen ja rakastuminen?

Jos koet, että junnaat paikallasi tai treffejä ei ole toivomuksistasi huolimatta tullut, niin eikö olisi aika jo tehdä asialle jotain?

Kolme tärkeintä asiaa kun tutustut uusiin ihmisiin

Tiesitkö, että tutkimusten mukaan omien ihmissuhdetaitojen kehittäminen johtaa todennäköisemmin parisuhteen löytymiseen. Tämä on tieteellisesti todistettu asia!

 
Kolme tärkeintä asiaa ovat:

 • Hyvä ensivaikutelma, joka on kriittinen asia uusia ihmisiä kohdattaessa!
 • Keskustelutaito, koska kyky aloittaa ja ylläpitää keskusteluita vaikuttavat merkittävästi mahdollisuuksiin tutustua uusiin ihmisiin ja syventää suhdetta heihin. 

 • Negatiivisten signaalien välttäminen. Moni meistä antaa muille ihmisille tietämättään negatiivisia signaaleja, jotka vaikuttavat muiden kiinnostukseen tutustua.


caleb-ekeroth-wSBQFWF77lI-unsplash-min

Olemme luoneet yksinkertaisen ja tutkittuun tietoon pohjautuvan kurssin kaikille heille, jotka haluavat helpottaa rakkauden löytymistä. Kurssi tähtää siihen, että saat lisää itsevarmuutta ja rohkeutta ja lisäksi sinuun on helpompi tutustua! Vedät myös puoleesi oikeanlaisia ihmisiä, etkä tuhlaa enää aikaasi.

Tämän kurssin jälkeen:
 • Sinun on helpompi lähestyä tuntemattomia ihmisiä, aloittaa heidän kanssaan keskustelu ja ehdottaa tapaamista!
 • Saat apua ja vinkkejä hyvään ensivaikutelmaan ja houkuttelevan nettideittiprofiilin luomiseen
 • Sosiaalinen elämäsi saa piristysruiskeen!
Tarkoituksemme on auttaa SINUA onnistumaan rakkaudessa!

Jos koet, että olet valmis sitoutumaan oman onnellisuutesi lisäämiseen ja haluat toteuttaa unelmasi oman rakkaan löytymisestä, niin tämä kurssi on juuri se mitä nyt tarvitset! 


Haluamme tarjota kurssin etuhintaan Lovenan entisille ja nykyisille asiakkaille. Haluamme kurssista tulleen palautteen avulla kehittää seuraavia valmennuksia. Palautteen antaminen on kuitenkin täysin vapaaehtoista, eli kurssin ostaminen alennettuun hintaan ei velvoita sinua mihinkään.

VVR_7448_LOVENA_SOME-min

Uusi Onnistu deittailussa -kurssi nyt tarjoushintaan!

Mikäli haluat olla ensimmäisenä testaamassa Lovenan Deittivalmennus -kurssia, joka auttaa sinua unelmakumppanin löytymisessä, niin lue ohjeet tarkasti: 

Kurssi on myynnissä vain rajoitetun ajan hintaan 47,00€. Kurssin normaalihinta on 99€. Materiaali on käytössäsi ikuisesti, jotta voit palata siihen halutessasi uudelleen ja uudelleen. 

lovena 150px