Skip to content

Viisi (ainakin vähän) erilaista treffipaikkaa!

Onko ravintolat, leffat ja pakohuoneet jo kokeiltu? Olisiko joskus kiva ehdottaa treffiaktiviteetiksi jotain muutakin, kuin kävelyä kahvimuki kädessä? Tässä postauksessa Lovenan vinkit ainakin vähän erilaisiin treffeihin!

1. Kokeilkaa trendikästä avantouintia! 

Kiinnostaako kylmä vesi, etkä arkaile esiintyä uikkareissa? Tässä tapauksessa voit ehdottaa treffipaikaksi avantouintia! Lähes jokaisessa kaupungissa on vähintään yksi avantouintipaikka ja usein myös saunamahdollisuus lisämaksusta. Laji sopii yllytyshulluille hurjapäille, jotka kaipaavat treffeille hieman eri tavalla hyytävää tunnelmaa! 


mika--k5Jw5m6n_w-unsplash

 

2. Sporalla ilman päämäärää

Tässä on loistava ohjelmanumero etenkin silloin, kun esittelet Helsinkiä (ja toki nykyään myös Tamperetta) ulkopaikkakuntalaiselle. Kertalipun hinnalla saat körötellä ainakin Helsingissä 80 minuutin ajan mielin määrin. Voit esitellä treffikumppanillesi omat lempipaikkasi ikkunasta ulos katsellen, eikä tälle aktiviteetille ole säävaatimuksia. Ja aina voi hypätä sporasta ulos ja juoda kahvit jossain mukavassa paikassa tai jatkaa jalan loppumatkan. 


3. Kurkistus tulevaisuuteen?

Tämän treffi-idean kuulin ystävältäni, joka oli mennyt uuden ihastuksen kanssa ennustajalle. Ohjelmanumero on monelle tuttu esimerkiksi polttareista. Mainittakoon, että ennustukseen ei aina voi luottaa 100%, joten siihen kannattaa suhtautua ennemmin avoimesti huumorilla, kuin liian vakavasti. Tämä ohjelmanumero ei siis liene paras valinta tosikoille! 

petr-sidorov-D3SzBCAeMhQ-unsplash


4. Termarikahvit ja makkarat

Miltä kuulostaisi retki luonnon helmaan? Jos treffikumppanisi on luonnossa viihtyvä, niin miksi et ehdottaisi hänelle päiväretkeä nuotiopaikalle! Kävelymatkan pituuden voi valita kohteen mukaan ja joko keskittyä enemmän liikunnalliseen osuuteen, tai sitten ihan vain nuotiopaikalla istuskeluun. Jos makkara ei kuulu lempiherkkuihisi, niin tee diili: Sinä tuot täytetyt voikkuleivät ja hän termarikahvit. Eikä tarvita enää muuta kuin kaunis sää! 

 

5. Pelata voi - mutta ei tunteilla!

Usein ajatellaan, että pelihalleista innostuvat lähinnä itsensä nörteiksi tuntevat tai muuten konetta kotona näpyttävät. Mutta pelihalli voi olla tosi hauska kokemus kaikenlaisille ihmisille! Tarjolla on esimerkiksi ajopelejä, tanssipelejä, räiskintäpelejä ja urheilupelejä. Näillä treffeillä on mahdollisuus myös leikkimieliseen kilpailuun... Ellei treffikumppanisi satu olemaan universumin huonoin häviäjä! 

 

Ps. Jos et seuraa Lovenaa vielä Instagramissa, niin suosittelemme lämpimästi!