Skip to content

Lovena yhdistää deittailun ja deittivalmennuksen!

Mitä sinulle tulee mieleen sanasta "deittivalmennus"?

Moni saattaa ehkä ajatella, että kysymys on jostain “näillä vinkeillä isket naisen/miehen” -tyyppisistä kursseista (jotka ovat sisällöltään ehkä jääneet hieman menneisyyteen). Tai ehkäpä jaossa on flirttailuoppeja? Hymyile, heitä hiukset huolettomasti taakse ja lipaise huulia… Vai miten se meni!

Toki nämäkin ohjeet saattavat olla monelle hyödyllisiä, mutta Lovenassa keskitymme deittivalmennukseen hieman syvällisemmällä tulokulmalla!

Mitkä asiat vaikuttavat parisuhteen löytymiseen?

Moni ei ehkä tule ajatelleeksi, että on itseasiassa paljon asioita joita ihminen voi tehdä onnistuakseen sopivan kumppanin löytymisessä. Tällaisia asioita ovat mm.

  • Oman aktiivisuuden lisääminen, eli uusiin ihmisiin tutustuminen.
  • Hakeutuminen tilanteisiin ja paikkohin, joissa voit tavata samanhenkisiä ihmisiä.
  • Omien vuorovaikutustaitojen kehittäminen (esimerkiksi keskustelutaidot).
  • Sellaisten ”henkisten esteiden” käsitteleminen, jotka vaikuttavat uusiin ihmisiin tutustumiseen. Tällaisia voivat olla mm. epävarmuus, ujous, huono itsetunto ym.
  • Omien tarpeiden, halujen ja odotusten ilmaisemisen opettelu niin, ettei tule väärinymmärretyksi tai pelota pois muita ihmisiä.
  • Omaan ulkoiseen olemukseen satsaaminen 
  • Hyvä nettideittiprofiili, joka on informatiivinen ja kiinnostava.

 

Moni ajattelee, ettei parisuhdetta löydä etsimällä. Itse taas olen asiasta hieman eri mieltä. Parisuhteen etsimisestä voi kyllä tulla suoritus tai siinä voi olla mukana jopa pakonomaisuutta. Silti sanoisin, että jos haluaa sen oikean ihmisen löytää vierelleen, niin odottelu ei välttämättä tuo toivottua lopputulosta.

Meillä ihmisillä on ideaali, jossa elämämme rakkaus löytyy juuri silloin kun osaamme vähiten sitä odottaa. Tämä romanttinen ajatus on peräisin usein saduista, eli tv-sarjoista tai elokuvista. Ehkä “se oikea” tarttuu kanssasi hedelmäosastolla samaan appelsiiniin, jonka kuoressa on sydämenmuotoinen painauma? 

Tai ehkä hän huomaa sinut lenkkipolulla kun kompastut kengännauhoihisi ja auttaa sinua parantamaan nyrjähtäneen nilkkasi rakkauden parantavalla voimalla?

Kyllä, onhan sekin ihan mahdollista.

Jos haluat kuitenkin parantaa mahdollisuuksiasi, liity Lovenaan veloituksetta!

Älä odota muiden muuttuvan!

Haluaisin muistuttaa kahdesta asiasta: Ensinnäkään ketään ei ole kirottu olemaan koko loppuelämää yksin. Ja toiseksi, et voi muuttaa muiden käyttäytymistä, mutta omaasi voit.

Et voi käskeä muita ihmisiä ihastumaan sinuun. Et voi käskeä muita ihmisiä tulemaan ovesi taakse, jotta he vievät sinut ihanille treffeille. Se mitä VOIT tehdä on vaikuttaa siihen, että sinuun on helpompi ihastua. Tai voit itse järjestää ne ihanat treffit. Mitä sitten, vaikka treffien toinen osapuoli ei olisikaan se elämäsi suurin rakkaus! Ainakin olet tekemässä jotain muuta, kuin makaamassa kotisohvalla.

Eräänlaista deittivalmennusta on myös omaan onnellisuuteen satsaaminen. Muistan kun lähes 12-vuotta sitten tapasin ensimmäistä kertaa nykyisen mieheni. Keskusteluissa hän vaikutti siltä, että oli todella tyytyväinen omaan elämäänsä ja muutenkin siltä, ettei hän ole katkera tai pettynyt. Se teki minuun vaikutuksen. Sen lisäksi keskustelu soljui: Hän oli kiinnostunut minusta, kysyi kysymyksiä, kommentoi ja puhuimme monipuolisesti eri aiheista. Keskustelutaito on itseasiassa yksi tärkeä deittailutaito.

Kuinka sinä voit hyötyä deittivalmennuksesta?

Lovena tulee panostamaan siihen, että sivuiltamme löytyy paljon materiaalia, joiden avulla sinäkin voit parantaa todennäköisyyttäsi rakkauden löytymiseen! Materiaali on rakennettu yhdessä asiantuntijoiden kanssa ja he tarjoavat käyttöösi toimivimmat opit ja oivallukset. Lovenan tärkeä sanoma ihmisille on se, että kaikkea EI tarvitse osata valmiiksi! Sinun ei myöskään tarvitse hävetä kokemattomuuttasi tai epävarmuuksiasi. Niitä on meillä kaikilla.

Olen huomannut käytännössä, miten paljon ihminen hyötyy siitä, kun hän on motivoitunut kehittämään itseään ihmisenä. Joskus avuksi voi riittää lyhyt kurssi, tai joskus tarpeen on pidempi yksilövalmennus. Kaikki apu tulee löytymään samasta paikasta, eli Lovenasta.

Tärkein tehtävämme on auttaa sinua onnistumaan sopivan kumppanin löytymisessä! 

Rakkain terveisin,

Katri eli "Päälovenaattori"

Liity mukaan veloituksetta!