Skip to content

3 tärkeintä asiaa hyvässä nettideittiprofiilissa

Lovenan suunnittelun ja testaamisen yhteydessä teimme ison kyselyn sinkuille, jotta voisimme selvittää voittavan nettideittiprofiilin kaavan. Kysyimme ihmisiltä mitä asioita he pitivät tärkeimpinä sellaisessa profiilissa, joka herättää kiinnostusta ja tekee positiivisen vaikutuksen?

Sinänsä vastauksien melko yhteneväinen linja ei yllättänyt. Nettideittiprofiiliin kannattaa suhtautua kuin hyvään ilmoitukseen oikotiellä; Kuvat vastaavat todellisuutta ja tekstistä selviää kaikki oleellinen. Toimimme nettideittialustoilla hyvin “aivottomasti”, eli teemme hyvin nopeita johtopäätöksiä, emmekä useinkaan jaksa tehdä kovin pitkiä pohdintoja profiilin nähtyämme.

Kokosin tähän kolme tärkeintä asiaa, jotka löytyvät aina hyvästä profiilista!

Kuva, kuva ja vielä kerran kuva!

Ainoastaan kuvattomissa nettideittipalveluissa kuvalla ei ole merkitystä, mutta näitä palveluita on toistaiseksi vähän. Mekin Lovenan tiimissä maalailimme ensin ideaa kuvattomasta palvelusta, mutta se sai täystyrmäyksen asiantuntijaraatimme keskuudessa.

Kuva nettideittiprofiilissa tekee ihmisestä olemassa olevan ja “todellisen”. Kuva tuo profiiliin myös paljon uskottavuutta. Kuvan tärkein tehtävä on kuitenkin herättää tunteita ja parhaimmillaan tietysti positiivisia tunteita. Ihminen haluaa myös nähdä kuvassa toisen ihmisen kasvot, joten älä missään nimessä peitä kasvojasi aurinkolaseilla, varjolla tai filtterillä. Valitettavan usein pääkuvaksi on valittu myös suttuinen tai epäselvä kuva, joka on otettu esimerkiksi pimeässä tai kuva on tärähtänyt.

Jos olet aivan hukassa oman kuvasi kanssa, niin tähänkin löytyy meiltä Lovenasta osaamista!

“Laitoin tähän vaan jotain”

Vaikka nettideittiprofiilin täyttäminen onkin suht simppeliä, niin kyllä siihen kannattaa silti jokin ajatus laittaa. Tämä ei tarkoita, että olet erikseen käynyt ottamassa kuvat valokuvaajalla tai että profiilitekstisi on ehdolla Finlandia-palkinnon saajaksi. Tarkoitan tällä sitä, että jos profiilitekstissä lukee “kysy jotain”, niin omalle profiilille ei kannata odottaa kovin innokasta vastaanottoa. Ainakin ensimmäinen vastaus joka itselläni tulee mieleen on “Etkö keksinyt tähän mitään muuta kirjoitettavaa?”.

Lovenassa profiilikysymysten täyttäminen on toki välttämätöntä, mutta pelkkä monivalintoihin vastaaminen ei vielä riitä parhaan lopputuloksen takaamiseksi. Valitse kuva, jossa kasvosi näkyvät selkeästi ja sinulla on ystävällinen ilme.

Tekstissä kannattaa kertoa simppelisti itsestä ja omasta elämäntyylistäsi. Lisäksi voit mainita vaikkapa jonkun yllättävän faktan sinuun liittyen, sekä kertoa muutamalla sanalla millaista ihmistä etsit.

Liity mukaan veloituksetta!

Minkä mielikuvan luot?

 

Olen auttanut jo pitkään ihmisiä heidän nettideittiprofiiliensa kanssa. Kun teen analyysini profiilista, niin kirjoitan heti alkuun kappaleen otsikolla “Mielikuva”. Kerron siis avoimesti millainen mielikuva minulla profiilista ja kyseisestä henkilöstä heräsi. Parasta tietysti on, jos mielikuva vastaa todellisuutta.

Sinun ei tarvitse houkutella profiilillasi kaikkia ja tämä on tärkeää muistaa! Profiilin pitää käytännössä vakuuttaa se yksi ja oikea ihminen. Jos elät vauhdikasta reissaajan elämää, niin se saa näkyä kuvistasi ja profiilistasi. Jos taas unelmasi on elää maaseudulla lampaiden, vuohien ja kissojen kanssa, niin silloin unelmakumppaninkin pitäisi olla todennäköisesti samoilla linjoilla. Elämäntyylisi tulisi siis jollain tavalla kuvastua profiilistasi, jotta samanhenkinen ihminen tunnistaa siitä itsensä.

Haluaisitko kuulla rehellisen, mutta rakentavan mielipiteesi nettideittiprofiilistasi ja saada siihen parannusehdotuksia? Käy kurkkaamassa olisiko Deittiprofiili kuntoon -palvelu juuri sinua varten!

Rakkain terveisin,

Katri eli "Päälovenaattori"